Kalfsvlees

Kalfsvlees heeft kwaliteiten om van te watertanden. Het is mals en het heeft een fijne smaak. Dit vlees vraagt om toevoeging van zachte, lichte sauzen en kruiden. Bovendien heeft kalfsvlees een laag vet gehalte. Kalfsvlees heeft doorgaans een korte bereidingstijd nodig en staat dus snel op tafel.

Zacht van structuur

Kalfsvlees is mooi, zacht vlees. Het heeft een bepaalde frisheid, die je ook wel bij lamsvlees proeft. De smaak is nog niet zo vol als bij volwassen runderen of schapen, maar wel duidelijk aanwezig. En dat in combinatie met een heel malse structuur. 

Lokale leverancier

Ons kalfsvlees betrekken wij van een lokale leverancier. Ook hiervoor gelden onze strenge criteriums voor wat betreft kwaliteit en bevleesdheid. Wij willen geen te blank kalfsvlees, omdat wij graag zien dat de kalveren bijgevoerd worden en zo steviger en lekkerder vlees voortbrengen. Dit komt ook de houdbaarheid ten goede.

Kuypers Keurslager

Tenelenweg 2
6367 VV VOERENDAAL
(045) 575 02 96
(045) 575 38 15