Kuypers Keurslager

Over onze Keurslagerij

Keurslagerij Kuypers is een echte familieslager. Inmiddels staat de derde generatie Kuypers aan het roer. Leo en Monique begonnen in 1990 in Valkenburg waar Leo de slagerij van zijn ouders overnam. In 1993 is de slagerij in Voerendaal gekocht. Om die verder geheel naar hun wens te maken is die in 1999 volledig verbouwd. In 2001 werd het een Keurslager.

Als slager proef je bij ons de passie voor het slagersvak. In de producten, maar ook bij de verse ingrediënten. Daarbij speelt ook dierenwelzijn bij ons een belangrijke rol en vinden wij het belangrijk dat de dieren een goed leven hebben gehad en het vlees van verantwoorde herkomst is. Lees meer over onze vleessoorten onder 'Herkomst'.

Onze slagerij heeft een eigen worstmakerij, waar wij talloze producten zelf produceren en constant verbeteren. Ook onze kant en klaar-producten komen uit eigen keuken. Naast ons heerlijke vlees kunt u bij ons ook terecht voor koude en warme buffetten, heerlijke BBQ's en de mooiste gourmet- en fondueschalen.

Kom gerust eens kijken, wij helpen u graag!

Worstmakerij

In onze worstmakerij maken wij veel van onze producten. Dagelijks vers bereid met de beste ingrediënten. U kunt hierbij denken aan onze worsten, maar ook onze heerlijke vleeswaren en kant en klaar-producten. 

VASTE DAGAANBIEDINGEN

Elke dinsdag:
Gemengd gekruid gehakt
500 gram €3,75

Gepaneerde Schnitzels
4 stuks voor €6,95

Elke woensdag:
Gemengd gekruid gehakt
500 gram €3,75

Verse Pizza's uit eigen keuken 
Per stuk  vanaf €4,75

Kuypers Keurslager

Tenelenweg 2
6367 VV VOERENDAAL
(045) 575 02 96
(045) 575 38 15

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 11:00 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 15:00
zondag Gesloten