Kuypers Keurslager

Niets is fijner dan een mooie zomerdag afsluiten met een barbecue! Zijn jullie samen of verwacht je een grote groep? Eten er kinderen mee? Of mensen met een uitgesproken smaakvoorkeur? Wij bieden voor ieder wat wils. Kies uit onze speciale barbecue-pakketten. Of stel zelf een pakket samen. En vul die aan met onze dagverse salades en sauzen. Samen maken we er een heerlijke zomer van.  

Ons assortiment

Ons assortiment barbecuevlees bestaat uit talloze producten. Dit kan er toe leiden dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Graag staan we u persoonlijk te woord om u te voorzien van een juist advies. Ons vlees kan naar wens worden gemarineerd met veel verschillende smaken. Houdt u van knoflook, gekruid, pittig of zoet, alles is mogelijk!

Natuurlijk kunnen wij uw partij compleet maken met diverse soorten salades, rauwkosten, sausjes, aardappel; garnituren etc.

Heeft u een buitenkeuken dan hebben wij voor u de mooiste en malste grotere vleesdelen zodat u optimaal kunt genieten van uw barbecue. U kunt uw barbecue dan gebruiken als buitenoven, dit is een mooie manier van vleesbereiden, spannend en lekker. Kijk voor ideeën in de assortimentslijst. Speciaal voor uw buitenkeuken 'Groter vlees'. Graag staan we u te woord in de winkel en adviseren u graag!

Barbecue assortiment

Gemarineerde karbonade    per stuk   €    1,70  
Gemarineerde speklappen mosterd /vleesmarinade    per stuk   €    1,30  
Hamburgers    per stuk   €    1,00  
Barbecueworstjes    per stuk   €    1,10  
Halve kipfilet gemarineerd /gegaard    per stuk   €    2,50  
Saté stokje  (varkensvlees)   per stuk   €    1,35  
Saté stokje  (varkensvlees) met saus    per stuk   €    1,80  
Drumstick gemarineerd/gegaard    per stuk   €    1,40  
Varkenssteak gemarineerd provencaals / western    per stuk    €    2,00  
Runderschnitsels rood / groen    per stuk    €    2,80  

Barbecue assortiment

Shaslick    per stuk   €    1,60  
Kip spies    per stuk   €    1,65  
Varkenshaassate spies    per stuk    €    2,80  
Varkensspies    per stuk    €    1,30  
Biefspies    per stuk    €    1,95  
Spare ribs gemarineerd en gegaard    per kg   €   14,50  
Runderdeurmatten        
Entre cote a la minute       
Diverse soorten vis in overleg    per kg   dag prijs   
       
Indien U wenst dat bepaalde producten voorgegaard worden zijn de meerkosten € 0,25 per stuk 

Verhuur van een barbecue

  • Leen barbecue alleen met geldig legitimatie bewijs
  • Borg per barbecue € 100,-
  • Geen huur voor barbecue
  • In bruikleen gekregen barbecue aub niet schoonmaken.
  • Schoonmaak kosten per barbecue € 20,-.
  • Ophalen barbecue altijd na 13.00 uur
  • Barbecue altijd dag later terugbezorgen (m.u.v. zondag en maandag)
  • Terugbezorgen barbecue in overleg 
  • Chaffing dish per stuk 6,--
  • Gasverbruik per keer € 12,50
  • Bezorgen binnen gemeente Voerendaal GRATIS 
  • Buiten grensgebied bezorgkosten in overleg
  • Ophalen barbecue gelijke tarieven.
  • Begeleiding barbecue met bedienend personeel (indien voorhanden) p.p.p.u. € 25,- (op zondagen en feestdagen € 30,- p.p.p.u) te beginnen vanaf moment van vertrek tot terugkomst

Bezorgen

Vanaf 30 personen in Voerendaal GRATIS.
Buiten Voerendaal vanaf € 7,50.
Zelf alles schoon terug brengen.
Indien wij het moeten komen halen zijn er kosten aan verbonden.
Deze prijzen zijn exclusief bediening.
Deze prijzen zijn geldig tot december 2017

Bediening

Indien wij het barbecuen voor U moeten verzorgen:
gewoon € 25,- p.p.p.uur 
bij zon- en feestdagen € 30,- p.p.p.uur
(vanaf vertrek thuis tot terugkomst thuis)

Eventueel erbij

koude schotel 
salades 
barbecue sausjes 
knoflook-/ ui-bieslook-/Am. Grill saus

€ 4,95 p.p.

De beste barbecuetips

Wil jij net zo barbecueën als wij? Met een goede voorbereiding – én de nodige oefening – moet dat zeker lukken. We hebben de volgende tips voor je:
 

  1. Plaats de barbecue op een stevige, onbrandbare ondergrond.
  2. Steek de barbecue tenminste 1 uur van tevoren aan.
  3. Ga als volgt te werk: leg een bergje houtskool in de barbecue. En plaats daar aanmaakblokjes tussen. Steek de aanmaakblokjes aan. Op het moment dat de houtskool goed gloeit, kunnen de kolen over de barbecue verspreid worden. Raadpleeg ook de aanwijzingen op de verpakking van de barbecue / houtskool / aanmaakblokjes.
  4. Zijn de vlammen gedoofd? En zijn de houtskool of briketten grijs van kleur? Dan heeft de barbecue de juiste hitte bereikt om het vlees mooi te grillen.
  5. Voeg wel tijdig nieuwe kolen toe. Dan hoef je de barbecue niet opnieuw aan te steken.
  6. Gebruik een tang, dus geen vork, om het vlees op het rooster te leggen. En om het te keren. Zo blijven de vleessappen bewaard in het vlees.
  7. Dep gemarineerd vlees – voordat je het roostert – goed droog met keukenpapier.
  8. Strooi van tevoren nooit zout op het vlees. Dan verschijnt er vocht, dat het bruin worden bemoeilijkt.
  9. Geef het vlees de tijd om bruin te worden. Teveel om en om draaien is niet goed.
  10. Door het vlees op het rooster regelmatig met olie te bestrijken, blijft het sappiger.
  11. Trek vlees dat aan het rooster kleeft niet los. Laat het even liggen, het laat vanzelf los. Is het gerecht toch aangebrand? Snijd de verbrande randjes eraf.
  12. Gebruik je een houtskoolbarbecue? Dan moet vlees, dat de meeste hitte nodig heeft, als eerste worden geroosterd.
  13. Bij een barbecue met een verstelbaar rooster kun je de temperatuur regelen door het rooster hoger of lager te plaatsen.
  14. Werk je met een elektrische barbecue? Leg het snoer stevig vast op de grond. En pas op met regen.
  15. Voor de gasbarbecue geldt dat de gasfles rechtop naast de barbecue moet worden geplaatst.

 

Slow of snel?

Of je nu veel of weinig tijd hebt, je kunt altijd lekker eten rondom de barbecue. Ingeval van langzaam garen – beter bekend als slow cooking – sluit je de barbecue af met een deksel. En zorg je voor voldoende afstand tussen de kooltjes en het vlees. Deze methode is heel geschikt voor het garen van bijvoorbeeld een hele kip. Of een groot stuk rundvlees. Heb je niet zoveel tijd? Kies dan voor hamburgers, voorgegaarde kip, worstjes en biefstuk. Deze vleessoorten zijn namelijk supersnel gaar boven de hete kolen!

Kuypers Keurslager

Tenelenweg 2
6367 VV VOERENDAAL
(045) 575 02 96
(045) 575 38 15

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 11:00 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 15:00
zondag Gesloten